ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΝΕΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!
9 ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ WEBINAR ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
μέσω ψηφιακής πλατφόρμας webex από το κινητό ή τον υπολογιστή
από 20 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2020
Νέοι κανόνες υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων & ποτών για τη λειτουργία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης. | 20/5, 15.00-17.00
Γιάννης Κακός, Τεχνολόγος Τροφίμων & Ποτών Msc, Εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ.
Νέοι κανόνες υγιεινής & ασφάλειας για την επαναλειτουργία ξενοδοχείων & καταλυμάτων. |
21/5, 15.00-17.00
Γιάννης Κακός, Τεχνολόγος Τροφίμων & Ποτών Msc, Εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ.
Νέες Τεχνολογίες και Τουρισμός στην περίοδο του Covid-19 (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς). | 22/5, 15.00-17.00
Δρ. Σωτήριος Βαρελάς, Λέκτορας στο Στρατηγικό Management στον Τουρισμό-Νεάπολις Πανεπιστήμιο Πάφου, Διδάσκων στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών-Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Πρακτικές οδηγίες και απαντήσεις που απασχολούν τις επιχειρήσεις ξενοδοχειακών μονάδων, καταλυμάτων και τουριστικών εγκαταστάσεων. | 25/5, 15.00-17.00
Νικόλας Χατζηπέτρος, Γενικός Διευθυντής πολυτελών πολυεθνικών ξενοδοχειακών ομίλων, με ειδίκευση στη διαχείριση λειτουργίας τους σε περίοδο κρίσης, με πρόσφατη εμπειρία στην πανδημία στην Κίνα.
Ηλεκτρονικό εμπόριο για αρχάριους: εισαγωγή στις ηλεκτρονικές πωλήσεις (σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ). | 27/5, 15.00-17.00
Γιάννης Αγγελάκης, Δ/ντής Marketing DataConsulting, Εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων digital & interactive media.
Ο νέος τουρίστας: ανάλυση τουριστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια και μετά από την πανδημία (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς). | 29/5, 15.00-17.00
Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάκτωρ Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του University of Kent.
Τεχνικές διαφήμισης, προβολής & προώθησης ηλεκτρονικού εμπορίου | e-shop (σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ). | 1/6, 15.00-17.00
Γιάννης Αγγελάκης, Δ/ντής Marketing DataConsulting, Εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων digital & interactive media.
Επιπλέον απαιτήσεις και νέα μέτρα πρόληψης για τη λειτουργία των καταλυμάτων στη νέα εποχή (σε συνεργασία με την Τϋν HELLAS). | 3/6, 15.00-17.00
Μαρία Λιοντάκη, Στέλεχος της ΤÜV HELLAS (ΤÜV NORD), με 20ετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την εφαρμογή συστημάτων ποιότητας και κυρίως ασφάλειας τροφίμων και περιβαλλοντικής διαχείρισης στον τομέα του Τουρισμού.
Στρατηγικές Τουριστικών Επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του νέου περιβάλλοντος λόγω της Πανδημίας (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς). | 5/6, 15.00-17.00
Καθηγ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, Πρόεδρος Τμήματος Τουριστικών Σπουδών, πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Πειραιώς
Αναλυτικές πληροφορίες στον σύνδεσμο https://bit.ly/3bCkQOY