Τρεις μήνες πέρασαν από το ατύχημα που είχε ο Γιώργος Θεοφάνους, όπως έγραψε στο instagram του, το οποίο τον κράτησε μακριά από τη σύνθεση και τη μουσική του.
Ο γνωστός συνθέτης, έπειτα από πτώση είχε τραυματίσει σοβαρά στο χέρι του, οι γιατροί διέγνωσαν τότε συντριπτικό κάταγμα στον καρπό και είχε οδηγηθεί αμέσως στο χειρουγείο. Μετά από πολύωρη επέμβαση τοποθετήθηκαν ειδικές λάμες και βίδες και υποχρεώθηκε σε πλήρη ακινησία για να επανέλθει το χέρι του στην αρχική του κατάσταση.
Κατά τη διάρκεια λοιπόν των διακοπών του στη Σύρο, όπου βρίσκεται τώρα, «προπονείται» στο Αττικό Ωδείο ώστε τον Σεπτέμβριο να είναι έτοιμος, όπως δήλωσε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram και απευθύνθηκε στους followers του. Στην Σύρο φιλοξενείται σε πολυτελή βίλα γνωστού εφοπλιστή στην Απάνω Μεριά, σε περιβάλλον ηρεμίας και υπέροχης θέας, ώστε να αναρρώσει τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.
Όπως λέει ο ίδιος στο βίντεο που ακολουθεί: «Τρεις μήνες μετά το ατύχημα, είμαι στη Σύρο, οδηγάω και με τα δύο χέρια και πάω στο Αττικό Ωδείο, το οποίο μου το ανοίγουν κάθε μέρα για να μελετάω, για να είμαι έτοιμος για τον Σεπτέμβρη. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Το χέρι πρέπει να γίνει καλά και θα γίνει»
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.