Το “Λαουτάρι” σας προσκαλεί σε μια μουσική βραδιά με τους The Halay Lamba την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 στις 21.00.
Οι “Τhe Halay Lamba” δημιουργήθηκαν το 2014 στη Πάτρα. Στη μουσική τους συναντώνται ρυθμοί και μελωδίες από την κουλτούρα της ανατολής με επιπλέον beat και groove στοιχεία από πιο σύγχρονα μουσικά ρεύματα.
Αρχική ιδέα της μπάντας είναι να δημιουργεί μουσικές που ανταποκρίνονται στα διαφορετικά ακούσματα των μελών της και τις τόσες σύγχρονες μουσικές επιρροές.
Τον Απρίλη του 2015 ηχογράφησαν το πρώτο τους cd και παράλληλα κάνουν εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Σημαντικές στιγμές της μπάντας είναι η συμμετοχή στο Houdetsi Festival 2015 καθώς και η περιοδεία τους σε πόλεις της Ελβετίας τον Οκτώβριο του 2015.
Αποτελούνται από τους: Κώστα Τσαρούχη, Ούτι Μίκη Ατταλειάδη, Ηλεκτρικό Μπάσο/Sound effects Αλέξανδρο Κλαδά, cajon set
Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία των πολιτών, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, πιθανόν να υπάρξουν τροποποιήσεις στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων.