Με την ευκαιρία της διοργάνωσης από την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΥΡΟΥ και την ΚΑΡΙΤΑΣ ΣΥΡΟΥ, εκδήλωσης για την παρουσίαση της εγκυκλίου επιστολής του πάπα Φραγκίσκου «Αδελφοί όλοι-FRATELLI TUTTI», για την Αδελφοσύνη και την Κοινωνική Φιλία, με καλεσμένο ομιλητή τον Αρχιεπίσκοπο πρώην Κερκύρας σεβασμιότατο π. Ιωάννη Σπιτέρη, σας καλούμε στη Συνέντευξη Τύπου, που οργανώνουμε την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Καθολικής Επισκοπής, στης Ερμούπολη (Γ.Παπανδρέου 15).
Η προγραμματισμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, στις 7.00 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σύρου –Ερμούπολης (αίθουσα Γ.ΡΙΤΣΟΣ}.
Μετά το πέρας της ομιλίας, θα ακολουθήσουν, στην αίθουσα «Εμμ.Ροίδης», τα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας, που πραγματοποιείται με τη φροντίδα της ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ, του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου και της Ο.Σ.Ε.Κ και τη φιλική συμμετοχή της Λέσχης Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Σύρου και έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Σύρου –Ερμούπολης, που διαθέτει τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου για τις ανάγκες της εκδήλωσης.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 12 Μαρτίου και θα λειτουργεί κατά τις ώρες 11.00-13.00 και 17.00- 19.00, καθημερινά.
Σας περιμένουμε
Από την Καθολική Επισκοπή Σύρου και το Σύνδεσμο Ελλήνων Καθολικών Σύρου