Αγαπητοί φίλοι
την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο “Ελιά”,
τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 21:30 στο “Μέγαρον” και
την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου στις 12:00 στον πεζόδρομο, στο ύψος των ΕΛΤΑ περίπου
την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου στις 12:00 στον πεζόδρομο, στο ύψος των ΕΛΤΑ περίπου
(μέρος της παράστασης στα πλαίσια της καθιερωμένης “Πετρόσουπας”)
θα παρακολουθήσετε την παράσταση “ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ” η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο «Άγιε Βασίλη δεν είσαι εντάξει» που έγραψαν τον Νοέμβριο του 1991 δύο ιταλίδες δημοσιογράφοι, η Φεντερίκα Λαμπέρτι Ζανάρντι και η Μπρουνέλα Σκίζα.
Από τα χιλιάδες γράμματα που στέλνουν τα παιδάκια της Ιταλίας σ’ αυτήν την εξέχουσα φυσιογνωμία, τον Αϊ-Βασίλη αλλά και στη νεράϊδα Μπεφάνα, στον Χριστούλη και άλλους, οι δύο δημοσιογράφοι συγκέντρωσαν εκατό μοναδικά γράμματα μέσα στα οποία αναζήτησαν τα ίχνη ενός παιδικού κόσμου που πολύ συχνά νομίζουμε πως τον ξέρουμε.
Το εισιτήριο για το “Ελιά” & το “Μέγαρον” είναι 4 ευρώ και θα υπάρχει ιδιαίτερη φροντίδα σε μέλη της ίδιας οικογένειας.
Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, επιμέλεια μουσικής: Τόνια Ζησίμου
Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Δημήτρης Ανρεαδάκης, Φοίβη Γρηγοροπούλου, Σόνια Καραγιαννίδου, Άννα-Μαρία Φρέρη, Αντώνης Νάσιος, Άντα Κόνταρη
Ηχοληψία, μίξη ήχου: Μιχάλης Ρουσσουνέλος
=========
Σημείωση:
ΕΛΙΑ Bar-Restaurant-Τεχνοχώρος
Χίου 32, Πλατεία Μιαούλη, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281076301
————–
Μέγαρον Cafe Bar
Πρωτοπαπαδάκη 35, Ερμούπολη
Κιν.: 6951971579