Η Ορχήστρα των Κυκλάδων σας προσκαλεί για μια βραδινή βόλτα στη μαγεία του κινηματογράφου. Μουσικές και τραγούδια από αξέχαστες ταινίες θα μας ταξιδέψουν σε κόσμους που αγαπήσαμε και που κρατήσαμε στη μνήμη και τη φαντασία μας με την αθωότητα του μικρού παιδιού που κοιτά μαγεμένο τη μεγάλη οθόνη.
Με τις μουσικές των Nino Rota, Ennio Morricone, Henry Mancini, Goran Bregović, Victor Young, αλλά και δικών μας δημιουργών, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ελπίζουμε ότι θα περάσουμε ένα όμορφο βράδυ μετατρέποντας την πανέμορφη Έπαυλη Τσιροπινά στο δικό μας Cinema Paradiso.
Διεύθυνση: Νίκος Κυπουργός
Συμμετέχει η Παιδική – Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων.
Η συναυλία γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.
Λόγω της εφαρμογής των μέτρων προστασίας η αγορά των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του ticket services πατώντας εδώ. Για τον ίδιο λόγο δεν θα είναι δυνατή η έκδοσή τους στο χώρο της συναυλίας
Χώρος: Πολιτιστικός Χώρος “Έπαυλη Τσιροπινά”, Ποσειδωνία
Ημερομηνίες: Τετάρτη 4 Αυγούστου
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 7 Ευρώ Γενική Είσοδος / www.ticketservices.gr
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:
Η Ορχήστρα των Κυκλάδων ενημερώνει τους θεατές της συναυλίας, ότι λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που παρατηρείται, τίθεται στη διάθεση του κοινού το parking του Ποιμαντικού Κέντρου «Άγιος Παύλος», προκειμένου να διευκολυνθούν οι οδηγοί στην προσέλευσή τους με το αυτοκίνητο.
Η ΟτΚ ευχαριστεί θερμά την Καθολική Επισκοπή Σύρου για την ικανοποίηση του αιτήματος και προτρέπει τους οδηγούς να κάνουν χρήση του χώρου, ακολουθώντας τις οδηγίες των εθελοντών που θα υπάρχουν εκεί. Στη συνέχεια μπορούν να προσέρχονται στο χώρο της συναυλίας, διασχίζοντας πεζή τον εσωτερικό χώρο του Κέντρου.