• Ημερολόγιο
  • Όροι Χρήσης
  • Syros Places
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023
19 °c
Syros
20 ° Πα
21 ° Σα
21 ° Κυ
21 ° Δε
21 ° Τρ
Syros Agenda
  • Culture@Home
  • Μουσική
    • Live
    • Party
    • Όπερα
    • Συναυλία
    • Χορός
  • Σινεμά
  • Θέατρο
  • Εκθέσεις
  • Βιβλίο
  • Φεστιβάλ
  • Εποχιακά
    • Συριανό Καρναβάλι
    • Σεμινάριο – Webinar
    • Συνέδριο – Συμπόσιο
    • Ομιλία
    • Ημερίδα
    • Εορτές
    • Πάσχα
  • Παιδί
  • Θρησκεία
  • Υγεία
  • Θέματα
    • Ψηφιακός Πολιτισμός
    • Πολιτισμός
    • Enfield Neorion
    • Επικαιρότητα
    • Απόψεις
    • Διάφορα
    • Διπλωματική
  • Ιστορία Σύρου
No Result
View All Result
  • Culture@Home
  • Μουσική
    • Live
    • Party
    • Όπερα
    • Συναυλία
    • Χορός
  • Σινεμά
  • Θέατρο
  • Εκθέσεις
  • Βιβλίο
  • Φεστιβάλ
  • Εποχιακά
    • Συριανό Καρναβάλι
    • Σεμινάριο – Webinar
    • Συνέδριο – Συμπόσιο
    • Ομιλία
    • Ημερίδα
    • Εορτές
    • Πάσχα
  • Παιδί
  • Θρησκεία
  • Υγεία
  • Θέματα
    • Ψηφιακός Πολιτισμός
    • Πολιτισμός
    • Enfield Neorion
    • Επικαιρότητα
    • Απόψεις
    • Διάφορα
    • Διπλωματική
  • Ιστορία Σύρου
No Result
View All Result
Syros Agenda
No Result
View All Result
Αρχική Σελίδα Δωρεάν

ΚΠΙΣΝ: Park your Cinema στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

05/05/2022
in Δωρεάν, Εκτός Σύρου, Παιδί, Σινεμά
A A
0
ΚΠΙΣΝ: Park your Cinema στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Φωτογραφία: Ευτυχία Βλάχου

Υπαίθριες Κινηματογραφικές Προβολές στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ
Park your Cinema – Park your Cinema Kids
σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
και το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Για έβδομο συνεχόμενο καλοκαίρι, οι σειρές υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) Park your Cinema και Park your Cinema Kids επιστρέφουν και προσκαλούν το κοινό σε αξέχαστες βραδιές κάτω απ’ τ’ αστέρια, στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Για δεύτερη χρονιά φέτος, για τις ταινίες που απευθύνονται σε ενήλικες, το Park your Cinema ανανεώνει τη συνεργασία του με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ΦΚΘ), τον σημαντικότερο κινηματογραφικό θεσμό της χώρας. Παράλληλα, τις παιδικές ταινίες της ενότητας Park your Cinema Kids επιλέγει το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας (AΤΗICFF).

Τα προγράμματα Park your Cinema και Park your Cinema Kids πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).



Park your Cinema

Κοιτάζοντας προς τα πίσω, στα χρόνια που μας διαμόρφωσαν, στις εμπειρίες που όλοι μοιραζόμαστε, το ζεστό, φιλόξενο σκοτάδι του σινεμά είναι πάντα εκεί σαν μια μεγάλη, κοινή αγκαλιά που μας χωράει όλους. Ο κινηματογράφος είναι κομμάτι της ιστορίας ενηλικίωσης του καθενός μας, οι εικόνες του μπλέκονται με αυτές της ίδιας μας της ζωής, οι μυθολογίες των ταινιών που μας μεγάλωσαν συνδέουν τις προσωπικές μας μυθολογίες με αυτές των άλλων, των ανθρώπων που θεωρούμε δικούς μας, των φίλων μας, των μελών της «φυλής» στην οποία επιλέγουμε να ανήκουμε.

Και μέσα στα χρόνια, καθώς το «να πηγαίνεις σινεμά» μεταμορφώθηκε για ολόκληρες γενιές θεατών από απλή διασκέδαση σε κάτι που μοιάζει με «κοινωνική ιεροτελεστία», ο κινηματογράφος μάς έμαθε σχεδόν πώς να μεγαλώνουμε, κάνοντάς μας μερικές φορές να αναρωτιόμαστε αν η πιο καθοριστική ιστορία ενηλικίωσης ήταν αυτή που ζήσαμε ή κάποια άλλη που είδαμε στη μεγάλη οθόνη.

Αυτό το καλοκαίρι, κάτω από τον έναστρο ουρανό του ΚΠΙΣΝ, θα ξαναβιώσουμε μαζί μερικές από τις ιστορίες που μας μεγάλωσαν και που είναι ικανές να μας θυμίσουν τι σημαίνει να είσαι νέος, «τότε», «τώρα», ή «για πάντα», με τον αμίμητο, υπέροχο τρόπο του σπουδαίου σινεμά.

Το πρόγραμμα προβολών για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, αναλυτικά, έχει ως εξής:

Παρασκευή 20/05 | 21.00

Στάσου πλάι μου / Stand by me (1986)

Η ταινία που σημάδεψε κάθε γενιά που γεννήθηκε λίγο πριν ή λίγο μετά την ανέμελη δεκαετία του ’80, σε μια σπάνια προβολή της στη μεγάλη οθόνη: οι ήχοι, τα χρώματα, οι μυρωδιές εκείνου του καλοκαιριού που τέσσερα αγόρια ξεκίνησαν για την περιπέτεια της ζωής τους, ψάχνοντας δίπλα στις ράγες του τρένου το πτώμα ενός συνομηλίκου τους είναι οι πρώτες ύλες αυτού του ύμνου στη συντροφικότητα.

Σκηνοθεσία: Rob Reiner
Σενάριο: Bruce A. Evans, Raynold Gideon
Πρωταγωνιστούν: River Phoenix, Corey Feldman, Kiefer Sutherland
Διάρκεια: 89ʹ


Κυριακή 05/06 | 21.00

Juno (2007)

Η Τζούνο, μια ξεχωριστή δεκαεξάχρονη, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απρόσμενη εγκυμοσύνη από τον συμμαθητή της Μπλίκερ. Αποφασίζει να κρατήσει το μωρό και, με τη βοήθεια της κολλητής της, βρίσκει τους «τέλειους» θετούς γονείς, τον Μαρκ και τη Βανέσα. Για καλή της τύχη, η Τζούνο έχει την πλήρη στήριξη των γονιών της, τη στιγμή που πρέπει να πάρει δύσκολες και σημαντικές αποφάσεις, ενώ παράλληλα φλερτάρει με την ενηλικίωση. Τελικά, καταφέρνει να εξελιχθεί σε μια ανεξάρτητη έφηβη. Βραβείο Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου στην Diablo Cody.

Σκηνοθεσία: Jason Reitman
Σενάριο: Diablo Cody
Πρωταγωνιστούν: Elliot Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman, Allison Janney, J.K. Simmons
Διάρκεια: 92′



Park your Cinema Κids

Για τη φετινή σεζόν, στο Park your Cinema Κids, η λέξη – κλειδί που επέλεξε το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας είναι μία και θα ακουστεί δυνατά: Μουσική!

Από τις 21 Μαΐου, προσκαλούμε τους μικρούς θεατές και τις οικογένειές τους να τραγουδήσουν και να χορέψουν στον ρυθμό της χαράς, της περιπέτειας και της φιλίας, μέσα από μια σειρά αγαπημένων ταινιών που απογειώνουν τη μελωδία με κάθε τρόπο. Ξεκινώντας από το Τραγούδα! με τους ταλαντούχους τραγουδιστές του ζωικού βασιλείου που ακολουθούν το όνειρό τους, οι επιλογές του φετινού προγράμματος προσφέρουν μια διασκεδαστική απόδραση από την καθημερινότητα, αλλά και πολύτιμα μαθήματα για όλες τις ηλικίες, μέσα από μελωδικές ιστορίες που προωθούν την ελεύθερη έκφραση, την κατανόηση και την επιμονή για την κατάκτηση οποιουδήποτε στόχου.

Άλλωστε, το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ προσφέρεται κατ’ εξοχήν για χορό!

Το πρόγραμμα προβολών για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, αναλυτικά, έχει ως εξής:

Σάββατο 21/05 | 21.00

Τραγούδα! / Sing (2016)

Μέσα από 65 πασίγνωστα τραγούδια της σύγχρονης ποπ, τα ζώα της ταινίας ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν το όνειρό τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό γι’ αυτό που αγαπάνε. Ανάμεσά τους, ένα υπεραισιόδοξο κοάλα που διοργανώνει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού στον κόσμο, μία υποτιμημένη γουρουνίτσα, μαμά 25 μικρών, που προσπαθεί να ελευθερώσει την ντίβα που κρύβει μέσα της, μια πανκ ροκ σκαντζοχοιρίνα που κρύβει μια πολύ γλυκιά φωνή πίσω από τη σκληρή της εμφάνιση και ένας νεαρός γορίλας γκάνγκστερ που ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από τα παραπτώματα της οικογένειάς του.

Σκηνοθεσία: Garth Jennings, Christophe Lourdelet
Σενάριο: Garth Jennings
Ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Tori Kelly, Taron Egerton, Nick Kroll, Nick Offerman, Garth Jennings, Jennifer Hudson
Διάρκεια: 108ʹ

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τις φωνές των Θέμη Γεωργαντά, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Ντένη Μακρή, Τζωρτζίνας Λιώση.


Σάββατο 04/06 | 21.00

Αλαντίν / Aladdin (2019)

Οι μαγικές περιπέτειες του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Αλαντίν, της θαρραλέας και αποφασιστικής πριγκίπισσας Γιασμίν και, φυσικά, του Τζίνι που καλείται να ξεκλειδώσει το μέλλον τους, ζωντανεύουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες στον κόσμο επιστρέφει ως φαντασμαγορική live-action παραγωγή. Ένα πολύχρωμο ταξίδι γεμάτο μαγικές εικόνες, μουσική, λαμπερές ερμηνείες, γέλιο, συναίσθημα και μερικά από τα πιο κλασικά τραγούδια όλων των εποχών.

Σκηνοθεσία: Guy Ritchie
Σενάριο: John August, Guy Ritchie
Πρωταγωνιστούν: Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari
Διάρκεια: 128ʹ

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τις φωνές των Ησαΐα Ματιάμπα, Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Αλεξάνδρας Λέρτα, Δημήτρη Μάριζα, Ντίνου Σούτη, Σύλβιας Δεληκούρα, Όθωνα Μεταξά.

Προτείνεται οι θεατές να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό και ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας snfcc.org/ParkYourCinemaSpring2022 και στις σελίδες μας στα social media @SNFCC. 


Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είναι ένας διεθνούς εμβέλειας, περιβαλλοντικά βιώσιμος δημόσιος χώρος έκφρασης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας όπως τον οραματίστηκε και υλοποίησε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Σχεδιασμένο από τον Renzo Piano και το Renzo Piano Building Workshop (RPBW), παραδόθηκε στην Ελληνική Πολιτεία και τους πολίτες τον Φεβρουάριο του 2017. Περιλαμβάνει τις νέες κεντρικές εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πρασίνου στην Αθήνα. Σύμφωνα με την αρχική δέσμευσή του κατά την παράδοση του έργου, το ΙΣΝ υποστήριξε έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα πέντε πρώτα χρόνια (2017-2021), και τον Φεβρουάριο του 2022 ανανέωσε την υποστήριξή του, με δωρεά συνολικού ύψους €10 εκατομμυρίων ($11,2 εκατομμυρίων), για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων και του προγραμματισμού του για έναν ακόμη χρόνο. Το ΚΠΙΣΝ αποτελεί τη μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ έως σήμερα, ύψους €618 εκατομμυρίων ($750 εκατομμυρίων).

Επιπλέον πληροφορίες για το ΚΠΙΣΝ:

  • To τρέχον ωράριο λειτουργίας είναι:
    • Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: καθημερινά 06.00-00.00
    • Κεντρική Υποδοχή: καθημερινά 09.00-22.00
    • Υποδοχή Κέντρου Επισκεπτών: καθημερινά 09.00-22.00
  • Σε όλους τους χώρους του ΚΠΙΣΝ διατίθεται δωρεάν WiFi: SNFCC-FREE-WIFI.
  • Εντός του ΚΠΙΣΝ λειτουργεί parking, χωρητικότητας 1000 θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τον τιμοκατάλογο επισκεφθείτε το SNFCC.org.
  • Οι χώροι του ΚΠΙΣΝ, συμπεριλαμβανομένου του parking, είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ και αμαξίδια.
  • Στους χώρους του ΚΠΙΣΝ λειτουργούν σημεία εστίασης στην Αγορά, στο Κέντρο Επισκεπτών, στον Φάρο και στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.
  • Το ΚΠΙΣΝ κατέκτησε την πλατινένια Πιστοποίηση LEED ως Πράσινο Κτίριο, την υψηλότερη δυνατή διάκριση για περιβαλλοντικά και βιώσιμα κτίρια. Το σύστημα παρέχει πιστοποίηση ότι ένα κτίριο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βάση τις αρχές της αειφόρου δόμησης, με περιβαλλοντικά καινοτόμες πρακτικές αποσκοπώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας, την ορθολογική χρήση του νερού, τη μείωση των εκπομπών CO2, τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού περιβάλλοντος, την ορθολογική διαχείριση των πόρων και την αντιμετώπιση των επιπτώσεών τους. Η πλατινένια πιστοποίηση του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την πρώτη διάκριση αυτού του είδους για πολιτιστικό έργο τέτοιας κλίμακας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Tags: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ShareTweetShareSendSend
Προηγούμενο Άρθρο

Ίδρυμα Α.Λασκαρίδη: Διαδικτυακή παρουσίαση του graphic novel «Kωσταντίνος Καραθεοδωρή»

Επόμενο Άρθρο

ΕΚΘΕΣΗ: «Ένδυμα Ψυχής» // Ίδρυμα Αντώνιος Ε. Κομνηνός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΕΙΦΟΡéver 2023 – 1η Γιορτή Αειφορίας από το ΚΕΠΕΑ Σύρου Ερμούπολης
Δωρεάν

Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο ΑΕΙΦΟΡéver που ξεκινά σε 8 μέρες!

08/06/2023
ΕΚΘΕΣΗ: «Φορτηγά και άλλα πλοία» | Νίκη Δράκου
Δωρεάν

ΕΚΘΕΣΗ: «Φορτηγά και άλλα πλοία» | Νίκη Δράκου

08/06/2023
Διαδικτυακή Ημερίδα «Η εικόνα στον αρχαιολογικό και μουσειακό λόγο» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Culture@Home

Διαδικτυακή Ημερίδα «Η εικόνα στον αρχαιολογικό και μουσειακό λόγο» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

08/06/2023
Εκδηλώσεις με οικολογικό μήνυμα στο Νηπιαγωγείο του Φοίνικα
Εποχιακά

Εκδηλώσεις με οικολογικό μήνυμα στο Νηπιαγωγείο του Φοίνικα

07/06/2023
Επόμενο Άρθρο
ΕΚΘΕΣΗ: «Ένδυμα Ψυχής» // Ίδρυμα Αντώνιος Ε. Κομνηνός

ΕΚΘΕΣΗ: «Ένδυμα Ψυχής» // Ίδρυμα Αντώνιος Ε. Κομνηνός

Ράλλυ Σύρου (20-22.5.2022)

Ράλλυ Σύρου (20-22.5.2022)

Η «Βληχή» του Γιώργου Λάνθιμου σε Παγκόσμια Πρεμιέρα στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Η «Βληχή» του Γιώργου Λάνθιμου σε Παγκόσμια Πρεμιέρα στην Εθνική Λυρική Σκηνή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΕΙΦΟΡéver 2023 – 1η Γιορτή Αειφορίας από το ΚΕΠΕΑ Σύρου Ερμούπολης

Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο ΑΕΙΦΟΡéver που ξεκινά σε 8 μέρες!

08/06/2023
ΕΚΘΕΣΗ: «Φορτηγά και άλλα πλοία» | Νίκη Δράκου

ΕΚΘΕΣΗ: «Φορτηγά και άλλα πλοία» | Νίκη Δράκου

08/06/2023
«Run – Bike – Care» στην Σύρο από τον Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι.

«Run – Bike – Care» στην Σύρο από τον Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι.

08/06/2023
Διαδικτυακή Ημερίδα «Η εικόνα στον αρχαιολογικό και μουσειακό λόγο» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Διαδικτυακή Ημερίδα «Η εικόνα στον αρχαιολογικό και μουσειακό λόγο» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

08/06/2023

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • Θέματα
  • Βιβλίο
  • Εκθέσεις
  • Εποχιακά
  • Θέατρο
  • Θρησκεία
  • Μουσική
  • Οικολογία
  • Παιδί
  • Σινεμά
  • Άθληση

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΡΟΥ

ΩΡΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

© SyrosAgenda - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΕΙΦΟΡéver 2023 – 1η Γιορτή Αειφορίας από το ΚΕΠΕΑ Σύρου Ερμούπολης
Δωρεάν

Δηλώστε συμμετοχή στο 1ο ΑΕΙΦΟΡéver που ξεκινά σε 8 μέρες!

by syrosagenda
08/06/2023
0

Το ΚΕΠΕΑ Σύρου Ερμούπολης διοργανώνει την 1η γιορτή αειφορίας στη Σύρο. Το ΑΕΙΦΟΡéver γεννιέται το τριήμερο 17, 18 και 19...

Διαβάστε περισσότερα
ΕΚΘΕΣΗ: «Φορτηγά και άλλα πλοία» | Νίκη Δράκου

ΕΚΘΕΣΗ: «Φορτηγά και άλλα πλοία» | Νίκη Δράκου

08/06/2023
Διαδικτυακή Ημερίδα «Η εικόνα στον αρχαιολογικό και μουσειακό λόγο» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Διαδικτυακή Ημερίδα «Η εικόνα στον αρχαιολογικό και μουσειακό λόγο» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

08/06/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Υποχρεωτικό rapid test ακόμα και για αστικές μετακινήσεις στην περιφέρεια
Ανακοίνωση

ΚΤΕΛ Σύρου: Δρομολόγια από 6.6.2023

by syrosagenda
06/06/2023
0

Το ΚΤΕΛ Σύρου ανακοινώνει τα δρομολόγια που θα ισχύουν από 6/6/2023 Δείτε τα δρομολόγια αναλυτικά:

Διαβάστε περισσότερα
Η πλατεία Μιαούλη χωρίς πολιτιστικές εκδηλώσεις φέτος

Τεχνικό πρόβλημα στο δίκτυο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

06/06/2023
ΣΥΡΟΣ: Ωράριο Επισκεψιμότητας Έκθεσης Μάρκου Βαμβακάρη (28.3-27.5.2022)

ΣΥΡΟΣ: Ωράρια Πολιτιστικών Χώρων για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

03/06/2023

MEDIA KIT

ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ LIVE

ΘΕΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ LIVE

ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΡΟΥ

Ermoúpolis, Greece

© 2023 Syros Agenda | Καθημερινή ενημέρωση για την τέχνη και τον πολιτισμό

No Result
View All Result
  • Culture@Home
  • Μουσική
    • Live
    • Party
    • Όπερα
    • Συναυλία
    • Χορός
  • Σινεμά
  • Θέατρο
  • Εκθέσεις
  • Βιβλίο
  • Φεστιβάλ
  • Εποχιακά
    • Συριανό Καρναβάλι
    • Σεμινάριο – Webinar
    • Συνέδριο – Συμπόσιο
    • Ομιλία
    • Ημερίδα
    • Εορτές
    • Πάσχα
  • Παιδί
  • Θρησκεία
  • Υγεία
  • Θέματα
    • Ψηφιακός Πολιτισμός
    • Πολιτισμός
    • Enfield Neorion
    • Επικαιρότητα
    • Απόψεις
    • Διάφορα
    • Διπλωματική
  • Ιστορία Σύρου

© 2023 Syros Agenda | Καθημερινή ενημέρωση για την τέχνη και τον πολιτισμό

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

Μπορείτε να μάθετε ποια cookies χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις.

Syros Agenda
Επισκόπηση απορρήτου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλόηγησης. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Εάν απενεργοποιήσετε αυτό το cookie, δεν θα μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ξανά τα cookies.

3rd Party Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Παρακαλούμε ενεργοποιήστε πρώτα τα απολύτως απαραίτητα cookies ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!