Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Καθολικών Σύρου, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την Ομιλία του Συριανού Ιησουίτη Ιερομόναχου και Καθηγητή Σεβαστού Πατέρα Μιχαήλ Ρούσσου.
με Θέμα:
“Οδυσσέας Ελύτης – Όταν η αχτίνα του ήλιου συναντά τον αφρό του Αγαιοπελαγίτικου κύματος”
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στην Ερμούπολη, (Αίθουσα Γιάννη Ρίτσου).
Η παρουσία σας στην εκδήλωση μας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα
Ερμούπολη 4 Μαΐου 2018
Με Τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Ισίδωρος Γ. Σαλάχας Μαρία-Λουΐζα Γ. Ρούσσου
Σύντομο βιογραφικό του ομιλητή
Ιερομόναχος πατέρας Μιχαήλ Ρούσσος – Καθηγητής. Μέλος του Μοναχικού Τάγματος του Ιησού. Πολυσχιδής Θρησκευτική, Κοινωνική, Επιστημονική, Πολιτιστική δράση. Πολυετείς Σπουδές Θεολογίας, Φιλοσοφίας, Φιλολογίας, Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Παιδαγωγικής, θρησκειολογίας, σε Σχολές και Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Συμμετοχή σε πολλά Διεθνή Συνέδρια.
Πηγή: episkopisyrou.gr