Την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, στις 5:00 μ.μ., ξεκινώντας κάτω από το Δημοτικό Σχολείο Άνω Σύρου, θα διατρέξουμε νοερά το Δρόμο του Σταυρού του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, στο λόφο της Άνω Σύρου.
Η πομπή, ακολουθώντας τον ασφαλτωμένο δρόμο, θα συνεχίσει μέχρι τον Ι. Ν. Παναγίας του Καρμήλου, όπου θα τελέσουμε τη θεία Λειτουργία.
Θα προσευχηθούμε για την πατρίδα μας, η οποία στις ημέρες μας διατρέχει ένα δικό της βαρύ και δύσκολο Δρόμο του Σταυρού. Ο Άγιος Θεός να την απαλλάξει από τη σταύρωση, και, με τη βοήθειά του να την οδηγήσει στη χαρά της αναστάσεως και της ζωής.
Υ.Γ. – Σε όσους έχουν υποθέσεις στην Απάνω Μεριά υπενθυμίζουμε ότι ο δρόμος προς την Απάνω μεριά από τις 5:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ. θα είναι κλειστός λόγω της πομπής του Δρόμου του Σταυρού.
ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΥΡΟΥ