Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Σύρου ενημερώνει πως το 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής Κυκλάδων “Νίκος Δαπόντες”, που θα διεξαγόταν τον Απρίλιο, αναβάλλεται για την Κυριακή 3 Μαΐου 2020.
Η μεγάλη γιορτή της εκπαιδευτικής ρομποτικής είναι εδώ και απευθύνεται ταυτoχρόνως σε όλες τις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης!
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής αποτελεί έναν μοναδικό τρόπο για να κατανοήσουν οι μαθητές τις φυσικές επιστήμες, τον προγραμματισμό και τους αυτοματισμούς, να μάθουν να σκέφτονται ως μηχανικοί, να αναπτύξουν την ικανότητά τους στην επίλυση προβλημάτων και να διευρύνουν τη δημιουργικότητά τους. Εξερευνώντας αυτές τις δεξιότητες με τρόπο πρακτικό και συμμετοχικό, τα παιδιά αναπτύσσουν εφόδια που τους είναι απαραίτητα σήμερα αλλά και για το μέλλον, όποια επιλογή σταδιοδρομίας κι αν ακολουθήσουν.
(Στα πλαίσια του 1ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής Κυκλάδων – ” Νίκος Δαπόντες ”)
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Κυριακή 5 Απριλίου 2020
9 π.μ. – 2:30 μ.μ.
Πινακοθήκη Κυκλάδων, Ερμούπολη, Σύρος
Πινακοθήκη Κυκλάδων, Ερμούπολη, Σύρος
www.facebook.com/events/763249297499031
-
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ