Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά,
με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, σε συνεργασία με την Καθολική Επισκοπή μας, για 4η συνεχόμενη χρονιά, θα διεξαχθεί η κατασκήνωση για τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού τις ημερομηνίες 4 έως 9 Αυγούστου 2014 στις εγκαταστάσεις του Ποιμαντικού Κέντρου «Άγιος Παύλος», στην Ποσειδωνία.
Η διάθεσή μας είναι ανανεωμένη, καθώς και η θεματολογία της κατασκήνωσής μας, ενώ ήδη, από καιρό, μέλη της Πανσυριανής Επιτροπής και εμψυχωτές εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να προετοιμαστούν όλα όμορφα και έγκαιρα, με σκοπό και βασικό γνώμονα την ευχαρίστηση και διασκέδαση των παιδιών σας/μας.
Στην γιορτή λήξης της κατηχητικής χρονιάς των 2 κατηχητικών μας κέντρων, ή και μέσω των εφημερίων της ενορίας σας, θα λάβετε τις προσωπικές προσκλήσεις για τα παιδιά σας, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες.
Με εκτίμηση
Πανσυριανή Επιτροπή Νεολαίας